SPIR Aarhus er en frivillig forening, som blev etableret i januar 2020. Nedenfor kan du møde styregruppen i Aarhus. Det er os, der står for al planlægning, strategisk udvikling og kommunikation, ligesom vi har det overordnede ansvar for alle SPIRs aktiviteter i Aarhus.

Styregruppen

Malene Schmidt Jensen

Malene@SpirAarhus.dk

Du kan kende hende på hendes store smil, og hendes altid imødekommende og højlydte grin. Hvis der skal tænkes uden af boksen, er Malene ALTID klar med en finurlig ide eller et kreativt indspark. Hvis Malene rigtigt skal forkæle sig selv, skal hun faktisk bare have en Mokai, men det er vel ikke noget mærkeligt i, hun er jo fra Randers. Hvis du overvejer at konvertere til en anden tro, hiver du også bare fat i Malene. Hun har tidligere læst Teologi, men hold op hvor er vi heldige, at hun skiftede retning. Malene brænder nemlig for innovation i alle former og afskygninger, og hvis der skal eksekveres, er hun autodidakt verdensmester. Malene er derfor et vigtigt element i SPIR Aarhus, da hun får tingene til at ske.

circle-cropped (1)
Malene

Anne Sofie Nikolajsen 

Annesofie@SpirAarhus.dk

I bagagen har hun en markedsføringsuddannelsen, et innovativt mindset (hun kalder det selv for en popcorn-hjerne) og en kreativ -og farverig tankegang. Imens Malene tænker ud af boksen, er det Anne Sofie der propper elementerne tilbage i boksen igen og planlægger og organiserer. Du møder hende oftest med en farverig jumpsuit, hendes store selebukser eller hendes nyerhvervet franske baret, og du undgår nok ikke at lægge mærke til hendes altid farverige, men dog koordineret neglelak. Anne Sofies hjerte brænder for bæredygtighed, social retfærdighed og beskyttelse af minoriteter, hvilket er lige i SPIRs ånd, hvorfor hun er den perfekte spiller på SPIR Aarhus holdet.

circle-cropped (2)
Anne Sofie

Troels Torp

Troels@SpirAarhus.dk

Troels – the problem solver. Troels er tidligere uddannet kok, og han er derfor vant til at arbejde i pressede situationer og at have mange bolde i luften på samme tid. Du kan kende ham på hans altid smilende og imødekommende personlighed. Han er pisse god til at hoppe rundt i de forskellige roller, og han har altid ja-hatten på. Han er ene mand i Spir hønseflokken, og det er derfor også skønt, at han er meget struktureret, og at han kan få tingene til at ske – inden der går for meget hyggesnak i den. Troels elsker at møde en masse nye mennesker, og som uddannet serviceøkonom, har han fingeren på pulsen, hvad angår – at afholde et event, og hans viden og ekspertise er et vigtigt element i Spir Aarhus. 

Troels
Troels

Margret Heldarskarð  

Maggie@SpirAarhus.dk

Maggie er vores helt egen færing. Du kan opleve hende råbe “hvad mener du!”, men du må ikke blive bange, hun mener det ikke ondt, hun har bare ikke lært den jyske accent endnu. Hun er altid fyldt med positiv energi og det smitter hurtigt. Hun har masser af gå-på-mod, og der er ikke noget hun ikke kan, derfor er hun også stor tilhænger af DIY-projekter, hvor hendes kreativitet rigtig få lov til at blomstre. Du vil ikke opleve hende sidde stille længe, da hun har alt for meget krudt i røven, og der skal ske noget hele tiden, derfor er det også hende vi går til, når opgaverne skal afsluttes! Maggie elsker mennesker, og hun er meget nysgerrig på alle de fantastiske idéer, der findes ude i verden, men som endnu ikke er ude at leve, og hendes nysgerrighed er et uundværligt element på Spir holdet. 

Maggie
Margret

Event-frivillige

Udover styregruppen og projektmedarbejdere har vi en gruppe af seje event-frivillige, der hjælper med at sikre, at vores event kører på skinner. De frivillige er en uundværlig del af SPIR, og de hjælper bl.a. med at byde velkommen til gæsterne, servere suppe, slæbe borde og stole, tælle stemmer op, tage fotos og er generelt med til at skabe en god stemning.

Ønsker du at blive frivillig hos SPIR Aarhus: klik her

SPIR Aarhus