Spir Aarhus er en frivillig forening, der støtter sociale, kulturelle og grønne initiativer. Læs om os her.

Helt almindelige mennesker, med en god idé, som enten er grøn, social eller kulturel. Alle er velkomne til at sende en ansøgning.

Det kan ALLE! det eneste krav er, at du har en grøn, social eller kulturel idé.

Til eventet må du ikke have fancy powerpoint shows eller videoer med. Ideen er, at alle skal kunne være med – det betyder at scenen er din, har du et produkt eller prototype er du dog velkommen til at medbringe den.

Ja, det kan i bestemt – der er dog ikke noget der hedder grupperabat, men i kan sagtens tilmelde flere på en gang. Vi håber dog, at I vil bidrage til det sociale og dermed mingle og netværke med de andre gæster.

Ja! Vi vil gerne skabe synergi og inspirere, så jo flere, der får nys om alt det fede, der sker til et Spir-event, desto bedre! Så længe du følger generelle retningslinjer for god pli i forhold til lige at spørge om lov, før du knipser løs på nærbilleder, så bare giv los. Og del endelig dine gode fotos med os, for eksempel på vores Instagram, og med #SpirAarhus

Ja, meget gerne. Man må både ansøge med samme ide flere gange, hvis man ikke blev udvalgt i første omgang, ligesom man også gerne må ansøge med nye ideer uanset om man allerede har præsenteret eller ej.

Ja! Tak fordi du overvejer dette. Vi er en frivillig forening og vil sætte stor pris på donationer til at dække vores udgifter. Alle donationer til vores events går direkte til den initiativtager, der vinder, men hvis du har lyst til at støtte SPIR direkte, så skriv endelig til os gennem vores kontaktside

SPIR er bygget på tillid. Den initiativtager, der vinder aftenens donationer, lover at komme tilbage til næste event for at fortælle om sine fremskridt. Vi beder deltagerne til vores events om at have tiltro til vinderens motiv og evne til at realisere sit projekt, og vi følger naturligvis op med vinderen for at høre, hvordan det går.

Ja, gerne. Hvis I er flere om projektet og foretrækker at præsentere sammen, så må I gerne det. Husk blot, at I kun har 4 minutter i alt til at fortælle om jeres idé.

Fedt du spørger! Skriv endelig til os gennem vores kontakside og skriv, hvad du ønsker at hjælpe os med.

Fedt, det glæder vi os til at læse om. Det er nemt, du udfylder bare ansøgningsformularen her

SPIR Aarhus