Et SPIR event forløber således

For at komme med til eventet, skal du købe en billet. Det kan du gøre på Billetto lige her, til en forslået minimumsdonation på 50 kr. Donationen giver dig adgang til eventet, en stemmeseddel og en dejlig skål suppe med brød.

Til eventet vil du hører 4 forskellige initiativtagere præsentere deres sociale, kulturelle eller grønne idé på bare 4 minutter hver, efterfulgt af op til 4 spørgsmål fra salen.

Herefter er det tid til at spise suppe og stemme på den idé, som du bedst kunne lide – og selvfølgelig snakke med initiativtagerne og de andre gæster. Mens stemmerne bliver talt op, vil der være mulighed for, at komme med yderligere donationer, hvilket blandt andet kan gøres i SPIRs tombola, som giver dig mulighed for at vinde lækre præmier, som er doneret af lokale virksomheder.

Til sidst bliver aftenens vinder kåret og modtager alle de penge, der er blevet doneret i løbet af aftenen. Vinderen kommer tilbage til næste SPIR event, og fortæller om sine fremskridt og hvilken forskel pengene har gjort.

En aften i SPIR-ånd vil helt sikkert give anledning til en dejlig aften med inspiration, gode snakke og netværk. Vi glæder os til at se dig!

Kunne du tænke dig at blive 1 af de 4 initiativtagere, der præsentere til et SPIR event? Så kan du udfylde vores ansøgningsformular lige her.

Vil du vide endnu mere om, hvad det vil sige at deltage i et SPIR event, så læs vores svar på nogle af de mest gængse spørgsmål her, eller skriv en mail til os her.

SPIR KBH Event
SPIR Aarhus