Kunne du tænke dig at præsentere din idé til næste SPIR event? Så har du mulighed for at ansøge her. Deadline for ansøgning til vores næste SPIR event er d. 1. August 2022 kl. 12.00

Det eneste krav for dit initiativ er, at du/I har en social, kulturel eller grøn profil. 

Er i et team, er det selvfølgelig muligt for jer at præsentere jeres idé i fællesskab. Vær opmærksom på, at det er ikke muligt at medbringe et fancy power point show, og vi behøver heller ikke se din forretningsplan. SPIR er for alle, og alle skal have muligheden for at være med – uanset baggrund. 

Du har 4 minutter til at præsentere din idé, og du vil herefter modtage op til 4 spørgsmål fra salen. Forhåbentlig får netop din idé flest stemmer, og du kan gå hjem med aftenens donationer.

Udfyld skemaet og tryk på ansøg – vi glæder os til at læse din ansøgning!

Vi ved ikke på forhånd, hvor mange penge, der doneres af aftenens gæster, men forvent at kunne vinde ca. 4.000-6.000 kroner. Vær så specifik som muligt ift. hvad det er for nogle udgifter, pengene skal bruges til.
Vi er nysgerrige på, hvordan vi lykkes med at nå ud med budskabet om SPIR og tiltrække ildsjæle med gode idéer. Derfor vil vi rigtig gerne vide, hvordan du mon kender til os?
SPIR Aarhus